Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrujte.    Zaboravili ste lozinku?

termomasažni krevet
(1 pregleda) (1) gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: termomasažni krevet
termomasažni krevet pre 1 godinu, 5 meseci  
potrebno objašnjenje o koriščenju t.kreveta.imam problema sa bolovima u kičmi i bila sam jednom da koristim t.krevet ,ne bih reklamirala centar ,ali sam imala jake bolove prvi put kad su mi radili masažu.otišla bih opet ali mi je potrebno objašnjenje kako da smanjim bolove ili to oni nisu uradili kako treba?
ELLAA
Poruka: 1
graphgraph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: termomasažni krevet pre 1 godinu, 2 meseci  
ELLAA napisao/la:
potrebno objašnjenje o koriščenju t.kreveta.imam problema sa bolovima u kičmi i bila sam jednom da koristim t.krevet ,ne bih reklamirala centar ,ali sam imala jake bolove prvi put kad su mi radili masažu.otišla bih opet ali mi je potrebno objašnjenje kako da smanjim bolove ili to oni nisu uradili kako treba?
Gospođice ELLAA izvinite što Vam sa velikim zakašnjenjem odgovaramo.Da li ste koristili termomasazni krevet kod nas u salonu ili u nekom drugom salonu?
Ako ste u mogućnosti možete nas kontaktirati telefonskim putem,
0641625580.
Možete posetiti sajt našeg udruženja naš salon Andjela radi u okviru našeg udruženja www.feniks-phoenix.com/
Na ovom linku možete videti šta nudimo novo feniks-phoenix.com/forum/viewtopic.php?f...755&p=1322#p1322
Bila bi nam velika čast da se pridružite našem udruženju za članove uvek nudimo neki popust.
Srdačan pozdrav
Branko67
Administrator
Poruka: 7
graph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Idi na vrhStranica: 1
Sva prava zadržava Andjela Sunce 2009.
Izrada web sajta odmoriSe.com
odmori Se doo Delta Humanitarni Fond ProCredit Bank Meridian Bank Lastavica Stefan doo TV Avala Sanja Colja i Super TV Studio B Blic Shollex doo Beogradska hronika Stonicom doo Oglasi SVE Euro oglasi